LIDT OM OS

Selv om OTM’s historie går tilbage til 1974 vedbliver vi med at forny os. Det betyder, at vi i dag råder over et moderne og velkørende produktionsudstyr. 2 CTP liner med kapacitet på 240 plader i timen, 2 rotationer på op til 64 sider, online trimning, online indstik, foliering og meget, meget mere, sikrer at vi kan påtage os alle coldset opgaver.

Intet produktionsudstyr er dog bedre end vores meget dygtige og engagerede medarbejdere. For dem er nøgleordene omhu, faglig stolthed, kvalitet samt fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Fleksibilitet

Vores fleksible workflow gør, at vi kan håndtere selv de mest krævende opgaver og vores medarbejdere er altid klar til at give kyndig vejledning og support. Det kan også anbefales at benytte vores udførlige step by step guide til avisproduktion her på hjemmesiden, inden du påbegynder din næste tryksag.

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om formater og opsætning, og kan du ikke finde svaret i OTM guiden, så kontakt os endelig før du påbegynder produktionen af din næste opgave. Dette kan spare dig for irriterende dobbelt arbejde.​​

KONTAKT OS

OTM Avistrykkeri Herning-Ikast A/S

Industrivej 5, 7430 Ikast

​CVR: 17014870​

Tel. +45 97 15 66 00

E-mail: [email protected]​​

ADMINISTRATION

Tilbud/salg: [email protected]

Økonomi: [email protected]

PREPRESS & TRYK

Tryk: [email protected]

Repro: [email protected]

Reprochef: [email protected]

DISTRIBUTION

Distribution: [email protected]

Pakkerichef: [email protected]